Karriär hos Kodexe

Hej – kul att du är intresserad av Kodexe! Vi hoppas att du vill hänga med när vi fortsätter att skapa branschens vassaste och mest kundcentrerade IT-lösningar i Microsoft .NET.

 

Aktuella tjänster

Just nu söker vi en Senior Systemutvecklare. Läs mer om tjänsten här nedan. Har du några frågor eller funderingar inför din ansökan? Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer: jobb@kodexe.se eller 040-630 72 90. Hittar du ingen tjänst som passar just dig så går det bra att mejla in en spontanansökan. 

Vi erbjuder! 

Som anställd hos Kodexe får du jobba på en prestigelös och kreativ arbetsplats mitt i hjärtat av centrala Malmö. Här sitter vi i rymliga lokaler med fönster i alla fyra väderstreck. Att vi dessutom hittar på roliga saker tillsammans med jämna mellanrum såsom "Kodexe-race", Afterworks, biobesök och konferensresor gör inte sammanhållningen sämre. Vi gillar dessutom att fira så fort tillfälle ges.

 
 
 
 
Bli en del av ett grymt team

Som en del av teamet kommer du att jobba med erfarna utvecklare och få möjlighet att arbeta med moderna ramverk och teknik i framkant. Våra projekt löper från idé till färdig implementering hos kund och vi jobbar med allt inhouse på kontoret i Malmö. Detta gör att alla i teamet är involverade i projektet, från början till slut. Vi värnar om en tajt sammanhållning och vi är noga med att alltid lyfta fram hela teamet. Du kommer att få stora möjligheter till kompetensutveckling som du själv kan påverka. Självklart erbjuder vi flexibla arbetstider, en aldrig sinande kanna kaffe och en daglig dos av visdom och humor.  

Det där lilla extra...

Kodexe erbjuder en del förmåner för dig som anställd. Varje måndag morgon bjuds det på gemensam frukost då vi går igenom vad som är på gång. Här finns även tid för lite goa skratt kring köksbordet innan arbetsveckan drar igång. Eftersom ledningen på Kodexe värnar om friska och hälsosamma medarbetare så erbjuds vi en friskvårds-timme i veckan under arbetstid som kan avsättas till en löptur i parken, en powerwalk ner om Ribban eller en tur på gymmet. Allt för att främja ett hälsosamt leverne. Vi har även varit på ett par längre konferensresor under åren som gått där vi bland annat har besökt New York, Barcelona och Island. Detta för att bygga vidare på teamkänslan och hämta inspiration tillsammans. 

Vem är du?

Vi tror att du är en kommunikativ, ansvarstagande och utåtriktad lagspelare som månar om goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du backar inte för en utmaning och trivs bra i en dynamisk och flexibel miljö där du arbetar i projekt nära ditt team och kunden. Som utvecklare brinner du självklart för möjligheten att ta dig an nya tekniker och är inte blyg för att dela med dig av dina idéer. Som projektledare är din styrka att driva våra agila projekt och att vara länken mellan oss och våra kunder. 

Har du några frågor eller funderingar inför din ansökan? Välkommen att kontakta oss: jobb@kodexe.se eller 040-630 72 90.

Praktiksugen?

Student inom data/IT/systemvetenskap och på jakt efter en praktikplats? Välkommen att höra av dig! Vi tar gärna emot praktikanter i mån av möjlighet. Skicka ett mail till jobb@kodexe.se och ange ”Förfrågan om praktikplats” i ämnesråden. Ange vilken utbildning och vilket år du läser, samt praktikens längd och omfattning (heltid, deltid?) inklusive start- och slutdatum. Lägg gärna in en länk till kursen/utbildningen, och bifoga gärna ditt CV.

Kodexe på Instagram