Varför Bizzkit är perfekt för dig som vill satsa på e-handel

2020-03-11

Idag ställs det högre krav än någonsin på e-handlare att erbjuda sina kunder den bästa shoppingupplevelsen. För att göra det behöver man ha en plattform som kan erbjuda den bästa lösningen, utan att behöva begränsa sig i sina val.  


Vi på Kodexe har arbetat med e-handelslösningar till våra kunder sedan 2005, och är det något vi gillar så är det välutvecklade plattformar. Därför är vi stolt partner till Bizzkit, en e-handelsplattform utvecklad av danska e-handelshuset Hesehus i över 17 år.

Hur man kommer igång

Oavsett om man är ny e-handlare eller om man står inför ett plattformsbyte, så är det första steget att definiera visioner och målsättningar med sitt val e-handelsplattform. När man väljer plattform bör man tänka på en best of breed-lösning, helt enkelt att välja en e-handelsplattform som har moderna API:er. Det handlar om att satsa på en plattform som är byggd för att integreras med spetskomponenter för olika funktionaliteter som betalning, frakt och personalisering från tredjepartsleverantörer. Det gör att man får tillgång till alla de expertkomponenterna som redan är integrerade med andra standardlösningar, och kan vidareutveckla sin plattform flexibelt utifrån företagets behov. Det är här Bizzkit kommer in i bilden.

Fakta om Bizzkit

Sedan 2002 har det danska e-handelshuset Hesehus levererat ambitiösa e-handelslösningar på egenutvecklad plattform, kallad Bizzkit. En plattform som erbjuder en arkitektur där du har full frihet att skräddarsy din egen e-handelslösning för att erbjuda dina kunder den bästa e-handelsupplevelsen och kanalöverskridande kundupplevelsen. Idag är Bizzkit en av de 3 mest använda e-handelsplattformarna bland top 1000 företag med fysiska produkter i Danmark. Varje år hanterar Bizzkits plattform gränsöverskridande transaktioner för mer än 6 miljarder dkk. Plattformen används av företag som Matas, Babysam, Wupti.com, Stoff & stil, Fazer, Nissens, Fristad & Kansas och många fler.


 

Fördelarna med Bizzkits plattform

  • 100 + framgångsrika kundcase, både B2B och B2C
  • PIM, DAM & CMS i en plattform som skapar enkel och säker integration
  • Skapa och designa den exakta e-handelsresan som passar bäst för dina kunder
  • Baserat på Microsofts starka standardteknik
  • Integreras enkelt mot olika affärspartners
  • Välj bland olika professionella add-on partners inom betalning, leverans och marknadsföring

Vad är bäst för er?

I slutändan handlar det om vad som är bäst för ditt företag och tycker ni det är svårt att ta reda på hur ni ska komma igång så kan vi på Kodexe hjälpa er med det. Att ha en fullskalig e-handel kräver strategiarbete, samarbete och tekniskt implementationsarbete. Med hjälp av rätt partner finns det dock ingen anledning att tveka. Vi har levererat lättillgängliga och resultatfokuserade e-handelslösningar sedan 2005.

”Det känns stort att vi på Kodexe var först att introducera Bizzkit på den svenska marknaden när plattformen är så pass framgångsrik i Danmark. Vi kompletterar varandra perfekt för att hjälpa företag att skapa framtidens e-handel. ” 

- Daniel Håkansson, KAM digital affärsutveckling

Är det dags att skapa en framtidssäkrad e-handelslösning med hög konvertering? Tveka inte att höra av dig till Daniel! 


Daniel.hakansson@kodexe.se
+46 766349140

Tillbaka till nyheter & event