En fullspäckad månad med fokus på Sportrelations i olika former

2018-05-21
För er som missat vad som har hänt. Här kommer en sammanfattning. Månaden inleddes med en mycket intressant frukostträff med Jens Fjellström Malmö FF.  Den fortsatte med en tapper insats då 80 cyklister satte sig på cykeln till bortamatchen då det var dags för skånederby mellan Malmö FF och Trelleborgs FF. Sist men inte minst har Kodexe-teamet även hunnit med att genomföra Göteborgsvarvet i ett sommarvarmt Göteborg i lördags. 

 Vi brinner för att kombinera affärer och sport!

Vi vill digitalisera och maxa upplevelsen kring sporten med hjälp av vår erfarenhet, vårt genuina intresse och såklart genom våra tjänster såsom Marketing Automation, E-handel och webblösningar för att nämna några. Kort och gott  vill vi hjälpa sport Sverige att bli bättre på att analysera, mäta och effektivisera upplevelsen kring idrotten. Allt handlar om information. Ju mer insamlad data desto bättre lär du känna dina intressenter och kan då skapa skräddarsydda erbjudanden till dina specifika mottagare med hjälp av nya intäktsmodeller. Detta är något vi verkligen brinner för! 

 

 

Fredagen den 4 maj bjöd vi in till Kodexes andra frukostträff för året. Det blev en väldigt intressant morgon där Jens Fjellström från Malmö FF bjöd på en inblick i hur Malmö FF jobbar med insamling av data som sedan analyseras för att förbättra resultatet inom fotbollen. Kodexes Michael Nilsson Pauli pratade om hur många likheter där finns mellan att driva en framgångsrik elitfotbollsklubb och ett företag samt vikten av att jobba med sin in-data för att förbättra service och resultat inom alla typer av verksamheter.

För dig som inte var på plats denna gången planerar vi ett nytt tillfälle för detta under hösten. 

Läs mer om eventet i sin helhet här.

 

På cykeln till bortamatchen slog rekord!

Söndagen den 13 maj tog delar av Kodexe och ett 80-tal andra glada fotbollssupportrar cykeln till bortamatchen. Insamlade pengar gick som vanligt till välgörande ändamål. Skånederbyt mellan Trelleborgs FF och Malmö FF väntade efter drygt 3 mil cykling på den skånska slätten. Från Malmö Stadion till Vångavallen i Trelleborg. Det gick inte att klaga på cykel-vädret som bjöd på strålande sol, lite lätt vind och en temperatur på dryga 20 grader. "Att kombinera mitt intresse för fotboll och cykling och samtidigt samla in en slant till välgörande ändamål, det känns riktigt bra, säger Kodexes VD samt initiativtagaren till På cykeln till bortamatchen, Michael Nilsson Pauli".

Läs gärna mer om våra tidigare cykeläventyr till bortamatchen här nedan:

Sundsvall och Östersund

 

Göteborgsvarvet genomfördes för sjätte året

I lördags var det återigen dags för hela Kodexe-gänget att infinna sig på startlinjen och springa världens största halvmarathon, Göteborgsvarvet. Av 17 st startande tog alla sig i mål med bravur och fick ta emot den efterlängtade guldmedaljen om halsen. Det märktes tydligt att det var fler deltagare i spåret detta året. Vädret blev en extra utmaning med sina 23 grader. Ryktet går att anmälan redan är gjord till nästa årets varv, så vill ni vara med och ladda upp med oss? Häng då med på våra löpmöten på fredagar. Det finns inget bättre än att kombinera business and sports. 

Häng med oss på löpmötet på fredagar!

 

Kontakt:

Michael Nilsson Pauli

michael@kodexe.se

0732-30 72 92

 

Tillbaka till nyheter & event