Kodexe ansluter sig till affärsnätverket Padel Court no 9

2018-03-05

Då är det äntligen klart!

Kodexe blir ett av Nätverksföretagen när Padel Court no 9 slår upp portarna till en av Sveriges mest moderna Padelcenter under våren.


Ingen kan väl undgå att Padel är en het sport just nu. Snart har även Höllviken en ny modern anläggning med fyra padelbanor, Adidasshop och fina konferensmöjligheter. Det är Markus Rosenberg, tillsammans med Erling Pålsson, som gör den stora satsningen.


- Som ni säkert redan vet brinner Kodexe för idrott i kombination med affärer och vi är sedan många år tillbaka aktiva i ett par idrottsnätverk såsom Malmö FF, Trelleborgs FF och Malmö Redhawks. Därför var det en självklarhet för oss att bli en del av Padelcourt no 9 när vi hörde om planerna och nätverket. Att vi dessutom är inbitna MFF-supportrar gjorde ju inte valet svårare, säger Michael Nilsson Pauli, VD på Kodexe.

Vi fick en unik pratstund med Markus Rosenberg då han kom förbi kontoret häromdagen. Han berättar om visionen kring Padelcourt no 9, vilka utmaningar han står inför och planera för affärsnätverket. Han erkänner dessutom att han endast spelat Padel ett par gånger då fotbollen fortfarande är i fokus. Men han lämnar med trygg hand över driften och även padelkunskaperna till Jonas Myllenberg, Verksamhetsansvarig på Padelcourt no 9. Men känner vi Markus rätt så kommer han säkerligen bli grym även på Padel.


Vi på Kodexe önskar både Markus och Jonas lycka till och vi ser fram emot att bli en del av Padelcourt no 9. 

 

             

Mycket skratt blev det under filmningen. Bakom kameran står Johan Wilén, Grannskapet Mediaproduktion. 

 

Kontakt: 

Michael Nilsson Pauli

michael@kodexe.se

0732-30 72 92

 

 

Tillbaka till nyheter & event