Kodexe Tropical Party - Tack till alla som kom!

2017-09-19

Vilket party det blev! Fredagen den 8 september var det äntligen dags för oss på Kodexe att förvandla vårt kontor till en tropisk oas och välkomna våra kunder, samarbetspartners, nätverkskompisar, vänner och familjer till en färgglad fest.


Kvällen inleddes med bubbel i glasen och livemusik till karibiska rytmer. På balkongen var grillarna i full gång (trots hårda vindar och regn i början av kvällen) och det bjöds på god mat och en välfylld bar med goda drinkar. Vinnarna i tipsrundan blev gänget från Episerver som hade alla rätt. Ni har ett pris att hämta ut nästa gång ni kommer förbi kontoret. 
Tack till alla som kom och festade loss med oss. Det gör vi om snart igen! Tack också till Nyströms Gastronomi för god mat, till Sibbarps Bryggeri för gott samarbete och Nordtrend för fina priser i tävlingen. Kolla gärna in bilderna från kvällen här nedan.
 
Om ni missade denna tillställning, eller om ni fick mersmak så kan ni redan nu skriva in torsdagen den 30 november i kalendern då vi bjuder in till afterwork ”Kodexe Christmas Pub”.

 


 

 

 

Tillbaka till nyheter & event