Kunskapsmorgon om AI & personalisering

Är du redo att ta företagets digitala försäljning och tillväxt till nästa nivå? Då borde du inte missa vårt frukostseminarium tillsammans med omnichannel och marketing automation plattformen Agillic den 4 mars. 

Start: 04 March 08:00
Slut: 04 March 10:00
Var: Kodexe, Södra Tullgatan 3, Malmö

Tack vare digitaliseringen och de möjligheter den för med sig, ställs det nya krav på den moderna marknadsföraren att ha kunskaper om datadriven marknadsföring, kampanjhantering, system och IT-integration. 2020 är året då vi alla bör använda oss av automation för att bli mer relevanta med rätt timing och personliga budskap.

Med hjälp av Agillics plattform, är det nu möjligt att använda AI för att personalisera digitala upplevelser för dina kunder, genom att skapa en sömlös och personaliserad kundupplevelse över olika kanaler som SMS, email, notiser via appar, sociala medier, print och betald media. Det vill säga erbjuda dina kunder rätt budskap, vid rätt tidpunkt, i rätt kanal och till rätt person. Och det bästa av allt – Agillic är en molnbaserad plattform som kan integreras med en rad olika system och ingen hårdvara behövs!

Träffa Michael Nilsson Pauli, affärsutvecklare från Kodexe och Rasmus Houlind, författare till boken Make it all about me and I’ll buy it och Cheif Strategy Officer på Agillic. De kommer att berättahur omnichannel, AI & personalisering och e-handel bör vara en del av företagets strategi, oavsett vilken bransch man befinner sig i.

Lars Høgsted, VD för e-handelsplattformen Bizzkit kommer även vara på plats under morgonen. Han kommer vara tillgänglig för dialog för dig som vill veta mer hur Agillic är en del av Bizzkits ekosystem och hur en headless e-handelsplattform ger dig full kontroll över kundresan.

Kom och inspireras av företag som Egmont, Röda korset, Santander, BabySam, Bolia.com och Storytel som har använt sig av Agillics molnplattform för att bli ledandade aktörer på marknaden, bland annat tack vare användningen av AI & personalisering.

Efter morgonen lovar vi dig att du kommer ha mer kunskap om
  • Hur andra företag/organisationer framgångsrikt nyttjat Agillic för deras digitala förändringsresor
  • Hur omnichannel, automation och personalisering kan öka kundvärdet med 30 %
  • Hur man går från masskampanjer till personlig och automatiserad kommunikation
  • Varför marketing automation och AI inte är en dyr investering, och hur man kommer igång snabbt & enkelt
  • Hur företaget kan växa organiskt och gradvis anta fler kommunikationskanaler successivt

Säkra din plats och anmäl dig och din kollega till: event@kodexe.se med förnamn, efternamn och företagsnamn nu!

 

Tryck här för att läsa mer om Agillic >

Tillbaka till nyheter & event


Det finns inga event på det valda datumet.