Bizzkit x Kodexe

AG 5 mars bild

Varmt välkommen på frukostseminarium, tillsammans med vår e-handelspartner Bizzkit

Start: 14 November 08:00
Slut: 14 November 10:00
Var: Kodexe, Södra Tullgatan 3, Malmö

Att e-handeln växer explosionsartat är det absolut inget tvivel om idag, vilket möjliggör till ökad tillväxt för företag. Samtidigt finns det många utmaningar som e-handlare brottas med, konkurrensen är stor och det krävs mycket för att skapa en e-handel som levererar allt kunden vill ha. Dagens kunder har oändliga valmöjligheter online och pressar därmed e-handlare till att sticka ut ur mängden för att bli kundens förstahandsval. Vinnarna blir dem med de bästa digitala upplevelserna som inkluderar bland annat tilltalande marknadsföring, friktionsfritt mellan offline-och onlinehandel och snabb leverans på kundens villkor. 

Idag behövs det därför ett system som klarar av att hantera alla dessa kundkrav och vi är stolta partners till e-handelsplattformen Bizzkit.

Bizzkit är en plattform för dig som vill stärka er verksamhet med en e-handelslösning som kan skräddarsys exakt enligt kundernas köpvägar; om ni vill ha en komplett plattform som inkluderar både PIM, DAM, CMS och ett kraftfullt ekosystem som skapar enkel och säker integration; och särskilt om ni vill ha en skalbar plattform som framtidssäkrar er verksamhet.

Varmt välkomna till vårt frukostseminarium där vi tillsammans med Patrik Swedén kommer ge er introduktion till e-handelsplattform Bizzkit, som förenar allt du behöver för att lyckas med din e-handel. Kom och ta en kaffe, mingla och passa på att ställ frågor!

Du kommer lära dig mer om:

  • Bizzkits plattform
  • Strategier för att utveckla en e-handel
  • Headless e-commerce


Tillbaka till nyheter & event


Det finns inga event på det valda datumet.