Frukostseminarium med Jens Fjellström Malmö FF

inbjudan Hasse

Vad krävs för att vinna Allsvenskan i framtiden?

Start: 03 May 23:00
Slut: 04 May 00:30
Var: Kodexe, Södra Tullgatan 3, Malmö

Vår nästa frukostträff, fredagen den 4 maj, är vi glada att kunna välkomna Malmö FF:s assisterande tränare Jens Fjellström. Jens kommer att prata om vikten av videoanalys som en del i att utveckla Malmö FF både som lag och på individnivå. Träningar som matcher filmas för att i minsta detalj kunna analyseras. Allt för att kunna ge spelarna så konkret feedback som möjligt på sin prestation och för att ge dom rätt förutsättningar till att utvecklas och bli bättre. 

Jobba med din ”in-data”

Många företag är idag bra på att jobba med sin ”ut-data” i form av marknadsföring men det dom flesta glömmer bort är att faktiskt ta tillvara på den ”in-data” som finns. Det är datan in som ger oss förutsättningar att lära känna vår kund och dess beteende. Allt kan ännu inte utföras av maskiner. För här behövs fortfarande människan för att utföra själva analysen av datan. Det är sånt vi på Kodexe jobbar med varje dag genom våra kunders digitala resor.

Mäta, analysera och effektivisera!

Läs gärna mer om våra tjänster automation och systemutveckling

 

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakt: Michael Nilsson Pauli

Tel: 0732-30 72 92, michael@kodexe.se

 

 #mötesplatskodexe

 

Kolla in filmen från vår senaste frukostträff Fotboll & Digitala affärer. 

 

 

 

Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.
Namn
Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the content of the form.
Tillbaka till nyheter & event


Det finns inga event på det valda datumet.