Välkommen på öppet hus till oss på Kodexe!

ITmassan2017

Är du nuvarande student eller nyutexaminerad från Newton Kompetensutveckling? Har du läst .NET eller Java? Då är du välkommen hem till oss på Kodexe torsdagen den 22 februari. 

Start: 22 February 07:00
Slut: 22 February 09:00
Var: Kodexe

Torsdagen den 22 februari välkomnar vi studenter och nyutexaminerade elever från Newton Kompetensutveckling AB till en eftermiddag där några av våra seniora Systemutvecklare berättar hur det är att jobba hos oss . Det spelar ingen roll om du har läst .NET eller om du läser Java. Huvudsaken är att du brinner för att utveckla och att utvecklas. 

Ta chansen och kom hit och få inspiration, utbildning och ökad kunskap från arbetslivet. Vi bjuder på lättare förtäring under eftermiddagen. Vi startar kl 16.00 och räknar med att vara klara kl 18.00.

 

Under eftermiddagen kommer ni att få träffa Jacek och Marcus. Dom kommer att berätta hur en arbetsdag kan se ut hos oss. Vilka system vi jobbar med och vad man som junior systemutvecklare kan tänka på när man tar klivet ut i arbetslivet. Vi kommer även visa några case och självklart kommer det att finnas tid för en frågestund i slutet av kvällen. 

 

Tillbaka till nyheter & event


Det finns inga event på det valda datumet.