Löpmöte + Afterwork = RunIn

Slå två flugor i en smäll. Löpmötet +Afterwork hos Kodexe

Start: 23 November 06:30
Slut: 23 November 10:00
Var: Kodexe, Södra Tullgatan 3, Malmö

Att vi gillar att skapa affärsrelationer i kombination med fysisk aktivitet, det är sen gammalt. Därför testar vi nu ett nytt koncept där vi bjuder in till ett löpmöte med efterföljande afterwork på vårt kontor. Kom och slå två flugor i en smäll, nämligen att njuta av ett härligt löppass med ett glatt gäng och avsluta fredags eftermiddagen på vårt kontor och njut av en kall öl och något lättare att äta. 

Alla nivåer av löpare är välkomna. Vi anpassar tempot till alla i gruppen. Det är alltså inte frågan om något elitpass, utan syftet är att så många som möjligt ska kunna ställa upp och nätverka under tiden vi njuter av Malmös natur. 

Tanken är att vi ses kl 15.30 på vårt kontor, så att ni kan ställa era saker här och byta om. Därefter ger vi oss ut i löpspåret och avslutar med en afterwork på vårt kontor efteråt. Det finns möjlighet att duscha efter passet om någon vill det. 

Anmäl dig via formuläret här nedan. Självklart går det bra att ta med sig en kollega eller två. The more the merrier!

 

PS: Vill du värma upp en gång innan den 23 november, är du mer än välkomna att dyka upp på löpmötet den 9 november. Då samlas vi som vanligt kl 11.45 utanför Casino Cosmopol, ombytta och klara. DS.

Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.
Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the content of the form.
Tillbaka till nyheter & event


Det finns inga event på det valda datumet.