Anima gör med hjälp av Kodexe sin första globala produktlansering av premiumklockan Kronaby med smart teknik

2017-01-27

Torsdagen den 26 januari var det äntligen dags för stor produktlansering av Malmöbaserade företaget Animas omtalade produkt. Först ut är en unik uppkopplad klocka vid namn Kronaby som under största hemlighetsmakeri nu äntligen kommer att visas upp för världen. Kodexe har varit ansvariga för att etablera den globala kombinerade webb- och e-handelslösningen som utgör själva hjärtat i Kronabys digitala affärsnärvaro.


E-handel på kundens villkor

Målsättningen var tydlig redan från början. Att ge kunder och partners en upplevelse utöver det vanliga via alla digitala och fysiska träffpunkter längs hela användar- och inköpskedjan. Kronaby har tillsammans med Kodexe valt att jobba med e-handelssystemet Sitecore Commerce* för att personalisera kundens e-handelsupplevelse i deras nuvarande kontext före, under och efter köpet. Sitecore Commerce plattformen hanterar både B2B, B2C samt B2D vilket gör att funktionen återanvänds genom alla leden. När det gäller e-handel har kraven ökat när det gäller köpupplevelsen för B2B-kunder då de idag förväntar sig en liknande köpupplevelse som B2C-kunderna. Detta eftersom det är samma kunder som handlar på B2B-sajter som handlar på B2C-sajter. Allt handlar om att skapa en fullskalig kundresa. 

 

Kundupplevelsen i fokus

Den starka användarupplevelse Kronaby vill erbjuda med sina produkter kommer på ett liknande sätt att genomsyra deras digitala nav. Produkternas smarta funktioner kommer att inkorporeras i webben, och så kallad personalisering och kontextbaserad innehållsvisning erbjuder goda möjligheter att förena produktupplevelse, budskap och inköpsupplevelse på ett intelligent och innovativt sätt. Tillämpning av så kallad omnichannel marketing automation erbjuder vidare näst intill obegränsade möjligheter att möta, bistå och lära sig av sina kunder på kundens egna villkor: när de vill, varhelst de befinner sig och oavsett vilka marknadskanaler de föredrar att passera.
 
*Sitecore Commerce är ett e-handelsverktyg för B2C, B2B och B2X-varumärken som säljer online. Sitecore Commerce använder allt du vet om dina kunder och levererar shoppingupplevelser som är formade av deras egen interaktionshistorik och kontext och som förvandlar potentiella kunder till kunder för livet. Äg varje unik kunds upplevelse, från varseblivning till varumärkesambassadör och från ett köp till nästa – det är så du ökar intäkterna idag.
 

Tillbaka till nyheter & event