BrightCom blir ny lösningspartner till Kodexe

2017-06-16
Nu under våren har Kodexe ingått ett nytt samarbete med BrightCom som är en av Sveriges främsta specialister på affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Hur kommer det sig att vi har valt att samarbeta med just BrightCom? Vi ställde frågan till Michael Nilsson Pauli, VD på Kodexe. 

- Vi ser det som en stor fördel att få en partner som BrightCom som kompletterar oss när det gäller kompetensen kring Microsoft Dynamics vilket såklart leder till att vi kan erbjuda våra kunder en ännu mer komplett kundresa, säger Michael. 

Mats Gustafsson på BrightCom ser fram emot att långt partnerskap och menar att Kodexe och BrightCom delar samma synsätt.

- Kodexes fokusering på kundnära IT-lösningar med en tydligt resultatinriktning är helt i linje med BrightComs synsätt. Vi kommer att komplettera varandra mycket bra, speciellt när det kommer till e-handelslösningar, säger Mats. 

 Kodexe etablerar e-handelslösningar med kunden och handeln i centrum på plattformar som Sitecore Commerce, Episerver Commerce och U-Commerce. Väldigt ofta sker det med inRiver PIM som bas för produktinformationen och med ett affärssystem som bas för verksamheten.

Dynamics NAV är allt oftare ett naturligt val för kunder med expansionstankar och vi på Kodexe integrerar många e-handelslösningar med detta affärssystem. Vi ser samarbetet med BrightCom som långsiktigt och strategiskt, Kodexe vill att kunden ska känna ett helhetsåtagande genom att vi lierar oss med andra starka spetskompetensföretag som BrightCom.

 Läs mer om vårt tjänsteområde E-handel här

Vill du veta mer om samarbetet kontakta oss gärna så berättar vi mer. Tel: 040-630 72 90, kontakt@kodexe.se

Läs mer om BrightCom här

 

Tillbaka till nyheter & event