Bringbloom.se - skicka blommor med kundupplevelsen i fokus

2018-03-27
En ny e-handel för att skicka snittblommor som gåva har sett dagens ljus, nämligen Bringbloom. Norges ledande blomsterkedja Mester Grønn ligger bakom och tar med sina 120 butiker runt om i Norge härmed steget in på den svenska marknaden.

I steg ett levereras blommor i Skåne, men tanken är att rulla ut konceptet vidare i Sverige. Bringblooms blommor levereras från binderiet direkt ut till mottagaren, istället för att på traditionellt sätt gå via blomsterbutiker. Det innebär att kvalitén och designen på buketterna kan säkerställas på ett helt annat sätt, och därför kan man också garantera att blommorna håller minst 5 dagar i vasen. Bringbloom är också den första blomsteraktören på den svenska marknaden som satsar på onlineförsäljning av Fairtrade-märkta rosor. Genom att beställa Fairtrade-märkta rosor bidar man till att utveckla lokalsamhällen i de länder där de produceras. 

Kundresan och produktupplevelsen i fokus

Kodexe har som teknisk strategisk partner tillsammans med Bringbloom tagit fram och implementerat en e-handelslösning på Sitecore, för att på bästa sätt anpassa kundens behov av ett CMS med bra analytisk förmåga och med en e-handels motor som klarar en expansiv tillväxt. Sitecore Experience Platform är en komplett skalbar lösning som skräddarsys och skapar en personlig shoppingupplevelse för kunden. 

Skicka blommor med rabatt
Använd rabattkoden Bloom18! på bringbloom.se så erhåller du 10% rabatt på din beställning.

 

       

 

Läs gärna mer om våra e-handelslösningar här. 

 

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakt: Michael Nilsson Pauli

Tel: 0732-30 72 92, michael@kodexe.se

 

  

Tillbaka till nyheter & event