Ett koncerngemensamt intranät för en enad organisation

2017-06-14
Vi säger välkommen till vår nya kund Netel! Stockholmsbaserade entreprenadbolaget Netel Group AB har valt Kodexe som ny strategisk partner för att utveckla sitt intranät och skapa en mer enad organisationskultur.

Netel Group AB har sitt huvudkontor i Stockholm och har sedan år 2000 levererat fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Baltikum. Netel erbjuder helhetslösningar med allt från planering och projektledning till utförande och underhåll. Med en stor kundfokus har bolaget utvecklats till ett av de ledande företagen inom branschen. 

Etablera ett lättillgängligt intranät

Kodexe har fått i uppdrag att utveckla ett koncerngemensamt intranät med en gemensam plattform för samtliga bolag i koncernen med SharePoint Online. Visionen är ett intranät som på ett enkelt och säkert sätt tillgängliggör information med interna och externa aktörer och som ständigt anpassas för att möta organisationens behov. 

Läs gärna mer om vår process för att skapa ett socialt intranät


Kontakta oss gärna!
Är du intresserad av att veta mer om vårt samarbete med Netel? Hör gärna av dig, så berättar vi mer. 040-630 72 90, kontakt@kodexe.se.

Läs mer om Netel och deras verksamhet här

 

Tillbaka till nyheter & event