Kodexe växer! Välkommen till familjen Robin

2017-06-08
Vi växer och är glada över att välkomna Robin Borg till Kodexe-familjen i rollen som vår nya projektledare.

Hej Robin, välkommen till oss på Kodexe! För dom som inte känner dig, vem är Robin Borg?
- Jag är 28 år, bor med min sambo och son i Vellinge. Får ofta höra att jag är snäll och ödmjuk som person och har alltid nära till skratt. På jobbet är jag väldigt målinriktad och strukturerad i allt jag gör. Dessutom är jag en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och gillar inte att förlora. 
 
På tal om tävlingar, så har du (trots din korta tid här) redan utfört en stor utmaning/tävling nämligen sprungit Göteborgsvarvet med 18 andra Kodexare. Hur gick det?
- Det var en väldigt stor utmaning att springa en halvmara, bara sådär. Men det gick förvånansvärt bra, måste jag säga. Jag tog mig runt hela ”varvet” och kom i mål tillsammans med mina nyblivna kollegor. Det var riktigt roligt även om priset var högt, då jag knappt kunde gå dagarna efter. Men det var det värt! 
 
Vad kommer att vara dina främsta arbetsuppgifter?
- Det blir att projektleda, både interna och externa projekt. Jobba strukturerat för att underlätta vår projektgång, bidra till att vi levererar det vi ska till våra kunder och få med mig alla på tåget. Det kommer att bli en utmaning, vilket jag ser fram emot och jag är glad att jag har fått chansen. 

Vad var det som lockade dig att börja hos oss?
- Först och främst var det branschen i sig då jag har erfarenhet av IT-branschen sedan tidigare. Sen var det självklart arbetsuppgifterna som lockade mig då tjänsten på Kodexe innebär ett kliv vidare i min karriär och min utveckling. Redan efter min första intervju insåg jag att det är en arbetsplats med högt i tak, där alla verkar ha riktigt roligt tillsammans, vilket jag redan har fått uppleva. 

Hur ser du på branschen idag och digitaliseringens framfart?
- Att digitalisera sin verksamhet idag och effektivisera den är en fråga om ren överlevnad. Jag har redan fått uppleva vilka skillnader våra lösningar faktiskt kan göra för våra kunder och det är riktigt häftigt. 
 
Du har hamnat på ett en arbetsplats med många fotbollstokiga kollegor. De flesta av oss är inbitna MFF-fans. Vi brukar även tippa Champions Leauge-matcherna och snart kör vår FIFA-turnering i gång igen. Hur ser ditt fotbollsintresse ut?

- Jag har ett stort fotbollsintresse och självklart är Malmö FF laget i mitt hjärta (bra svar). Jag går gärna och ser hemmamatcherna så ofta jag kan. Pratar vi internationell fotboll är det Manchester United som gäller. När det gäller FIFA-turneringen är det ett roligt inslag i arbetet. Får se om jag tar hem vinsten!


Vi på Kodexe känner redan att Robin har blivit en given del av Kodexe-teamet och vi ser fram emot att följa hans framgångar.

Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Gå gärna in och läs mer om våra aktuella tjänster på vår karriärsida eller skicka in ditt CV direkt på jobb@kodexe.se. Vi tar även emot spontanansökningar då vi alltid är på jakt efter nya talanger. 

 

Tillbaka till nyheter & event