En digital lösning för byggbranschen

2019-05-02
merge
Använder ditt företag Finfo och inRiver PIM? Då har vi lösningen för dig! För att minimera felmarginalen och spara tid har vi på Kodexe byggt en konnector som fungerar som en koppling mellan systemen Finfo och inRiver PIM som båda hanterar artiklar och produkter. 
 

 Företaget Finfo jobbar idag tätt tillsammans med Byggmaterialhandlarna som är en branschorganisation som samlat landets bygg-, järn-, och färghandelsföretag och har idag cirka 750 medlemmar. Deras samarbete går ut på att tillsammans göra deras tjänster så bra och effektiva som möjligt. 

Vi på Kodexe tycker att det är roligt att vi kan bidra med att underlätta och effektivisera deras arbete ännu mer genom vår utveckling av en koppling mellan systemen Finfo och InRiver PIM. 

För att dessa två system ska kunna prata med varandra har vi utvecklat denna applikation som validerar och konverterar bl a Excelfiler och som genom ett knapptryck gör att du får rätt information från inRiver PIM till Finfo. Detta effektiviserar det dagliga flödet och gör att du som leverantör och mottagare sparar tid och eliminerar kostsamma fel. 

Underlättar S:t Eriks dagliga arbete
Vår kund S:t Eriks använder applikationen i sitt dagliga arbete och deras Master Data Manager och Applikationsspecialist Anna Petterson säger så här: 
 
”Den är smidig och snabb, man behöver bara trycka på en knapp så genereras filen automatiskt med alla de senaste ändringarna. Och är det så att någon data saknas eller är felaktig så får man direkt en rapport om det i ett mail.”

 

Är du intresserad av att vet mer om hur denna lösning kan underlätta ditt dagliga arbete? Kontakta då Daniel Wierup så berättar han gärna mer. Hans kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan. 

 

 

 Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakt: Daniel Wierup

Tel: 0766- 35 02 34, daniel@kodexe.se

 

  

Tillbaka till nyheter & event