Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Digital Analys

Vi digitaliserar er kundresa

Med vår hjälp får ni full koll på er digitala nivå och värdefulla råd på hur ni kan effektivisera era processer, hur ni kan öka era intäkter och får nöjdare kunder.

Gummy Location

Vägen mot en digitalare strategi

Hur går det till?

Vi arbetar fram en komplett systemkarta och fokuserar på de delar som orsakar störst villrådighet. Ni får förslag på de områden som har förbättringspotential och konkreta åtgärder med tydlig märkbar utdelning.

Effektiviserade interna processer för att spara pengar och nya affärsmöjligheter på den digitala arenan för att tjäna pengar. Nöjda och lojala kunder som stannar i just er kundresa.

Gummy Ux Slash Ui Design

Full koll på den digitala framtiden

Vad levererar vi?

En effektkartläggning med visuell tydlig dokumentation och en plan för införandet samt business case. Detta fungerar som underlag för bedömning när er investering börjar ge positiv avkastning.

Full koll på den befintliga systemkartan och en rekommenderad väg framåt.

Vår leverans

Leverabler

För att ni ska kunna bedöma när er investering börjar ge positiv avkastning erbjuder vi effektkartläggning samt hjälp att ta fram business case med tillhörande ROI-kalkyl.

  • Aktuell systemkarta
  • Framtidens systemkarta
  • Rekommenderade åtgärder
  • Roadmap för framtiden - stegvis etablering

Uppdragsexempel

Process

Låt oss ta en titt på er nuvarande systemkarta. Vi arbetar fram den i sin helhet, eller fokuserar på de delar som orsakar störst villrådighet. Ni får områden med förbättringspotential levererade svart på vitt samt förslag på konkreta åtgärder med tidig märkbar utdelning.

  • Sonderingsmöte: Inhämta fakta och förståelse att utgöra underlag för digital nulägesgranskning.
  • Analys: Framtagning och analys av aktuell systemkarta. Skissa fram alternativ, ta fram åtgärdsförslag.
  • Presentation: Redogöra för organisationens digitala nuläge. Presentera alternativ systemkarta och åtgärdsförslag.

Digital Analys

Vi digitaliserar er kundresa.

Med vår hjälp får ni full koll på er digitala nivå och värdefulla råd på hur ni kan effektivisera era processer, hur ni kan öka era intäkter och får nöjdare kunder.

Digital Analys Referenser2

Referenser

Vi tröttnar aldrig på att få lyssna in oss på hur det fungerar på företaget och vi älskar verkligen när vi ser att vår kunskap inom digital affärsutveckling gör mätbar skillnad.

Det har blivit många genomförda uppdrag genom åren där många relationer fortsätter att utvecklas och resulterar i många års partnerskap. En Digital Analys ger direkt resultat och ingen binder upp sig till att fortsätta att arbeta med oss på Kodexe, även om det visat sig vara populärt. 

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?