Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Digital Analys

Vi digitaliserar er kundresa

Med vår hjälp får ni full koll på er digitala nivå och värdefulla råd på hur ni kan effektivisera era processer, hur ni kan öka era intäkter och får nöjdare kunder.

Gummy Location

Vägen mot en digitalare strategi

Hur går det till?

Vi arbetar fram en komplett systemkarta och fokuserar på de delar som orsakar störst villrådighet. Ni får förslag på de områden som har förbättringspotential och konkreta åtgärder med tydlig märkbar utdelning.

Effektiviserade interna processer för att spara pengar och nya affärsmöjligheter på den digitala arenan för att tjäna pengar. Nöjda och lojala kunder som stannar i just er kundresa.

Gummy Ux Slash Ui Design

Full koll på den digitala framtiden

Vad levererar vi?

En effektkartläggning med visuell tydlig dokumentation och en plan för införandet samt business case. Detta fungerar som underlag för bedömning när er investering börjar ge positiv avkastning.

Full koll på den befintliga systemkartan och en rekommenderad väg framåt.

Vår leverans

Leverabler

För att ni ska kunna bedöma när er investering börjar ge positiv avkastning erbjuder vi effektkartläggning samt hjälp att ta fram business case med tillhörande ROI-kalkyl.

  • Aktuell systemkarta
  • Framtidens systemkarta
  • Rekommenderade åtgärder
  • Roadmap för framtiden - stegvis etablering

Uppdragsexempel

Process

Låt oss ta en titt på er nuvarande systemkarta. Vi arbetar fram den i sin helhet, eller fokuserar på de delar som orsakar störst villrådighet. Ni får områden med förbättringspotential levererade svart på vitt samt förslag på konkreta åtgärder med tidig märkbar utdelning.

  • Sonderingsmöte: Inhämta fakta och förståelse att utgöra underlag för digital nulägesgranskning.
  • Analys: Framtagning och analys av aktuell systemkarta. Skissa fram alternativ, ta fram åtgärdsförslag.
  • Presentation: Redogöra för organisationens digitala nuläge. Presentera alternativ systemkarta och åtgärdsförslag.

Digital Analys

Vi digitaliserar er kundresa.

Med vår hjälp får ni full koll på er digitala nivå och värdefulla råd på hur ni kan effektivisera era processer, hur ni kan öka era intäkter och får nöjdare kunder.

Digital Analys Referenser2

Referenser

Vi tröttnar aldrig på att få lyssna in oss på hur det fungerar på företaget och vi älskar verkligen när vi ser att vår kunskap inom digital affärsutveckling gör mätbar skillnad.

Det har blivit många genomförda uppdrag genom åren där många relationer fortsätter att utvecklas och resulterar i många års partnerskap. En Digital Analys ger direkt resultat och ingen binder upp sig till att fortsätta att arbeta med oss på Kodexe, även om det visat sig vara populärt. 

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell