Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Hör gärna av dig till oss!

Vi täcker dina behov!

Vi hjälper dig med ditt utvecklingsbehov, vi förser dig med rätt kompetens och guidar dig i den digitala djungeln.

Här finns vi

Kontakta oss

Caroline Sjöholm

VD

caroline@kodexe.se

+46 709 54 48 90

Michael Nilsson Pauli

Digital Business Pioneer

michael@kodexe.se

+46 732 30 72 92

Gummy Junk Boat

Är du vår nästa stjärna?

Är du en passionerad problemlösare vars hjärta klappar extra hårt för intelligent och värdeskapande IT? Trivs du som bäst i ett prestigelöst och dynamiskt arbetsklimat där idéer och åsikter välkomnas? Du kanske till och med tycker att man ska ha kul på jobbet?

Då borde du definitivt hänga med när vi fortsätter skapa branschens vassaste och mest kundcentrerade IT-lösningar! Vi är alltid på jakt efter nya talanger till teamet, och som utvecklare skadar det inte om du har god erfarenhet av att arbeta i Microsoft .NET!

Imponera på oss med ett knivskarpt CV och ett personligt brev redan idag!

En spännande resa
Gummy Office Bag (1)

Är du vår nya påhittiga samarbetspartner?

Vi är grymma på systemutveckling och integrationsarbete, och vi är erfarna som få när det gäller att hjälpa våra kunder att utnyttja tekniken på lukrativast möjliga sätt.

Våra kunder vill ofta ha både fram- och baksida reviderad i en och samma stöt. Det tycker vi är toppen – för det öppnar upp för nya spännande samarbeten! Vi samarbetar titt som tätt med plattformsleverantörer, kommunikationsbyråer, varumärkesplanerare och designers. För att nämna några exempel. Vi gör det gärna ännu oftare.

Vill ni vara med på Kodexes resa och bli vår nästa partner?

Knivskarpt samarbete

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell