Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Digitala entreprenörs-själar

Tusentals timmar av digital affärsutveckling

Söker ni entreprenörskap och digital innovationskraft?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter. Vi utgår alltid från våra kunders affär och kunskap, sedan kryddar vi med det vi kan bäst.

Nytt jobb - Projektledare

Vi söker projektledare för framtidens lösningar.

Har du struktur i blodet och letar efter en möjlighet att sätta din prägel som projektledare? Hos Kodexe blir du en central del av teamet och får vara med och vidareutveckla våra processer. Du omges av två decenniers kunskap och passion för det digitala. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot att träffa dig!

Nytt jobb - Utvecklare

Vi söker utvecklare för framtidens lösningar.

Är du en passionerad utvecklare vars hjärta klappar extra hårt för intelligenta och värdeskapande lösningar? Trivs du som bäst i ett prestigelöst och dynamiskt arbetsklimat där idéer och åsikter välkomnas? Du kanske till och med tycker att man ska ha kul på jobbet? Kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot att träffa dig!

Caroline Om Oss

Caroline Sjöholm

VD

Energisk och lösningsorienterad med människan i centrum. En bakgrund inom beteendevetenskap och rekrytering förenas med målet att ta hand om både personals och kunders behov.

Lösning på dina behov?
Micke Om Oss

Michael Nilsson Pauli

Digital Business Pioneer

Digital visionär med människan och resultatet i fokus. Entreprenörssjäl med näst intill oändlig energi, älskar att utmana det okända och upptäcka det oupptäckta. Internet-pionjär med en gedigen teknisk bakgrund och förståelse som älskar att förmedla och översätta avancerad teknik till mänsklig nivå.

Något spännande på gång?

Samarbeten

För att kunna ge våra kunder den service de förtjänar har vi ett stort antal partners som alla har sina speciella färdigheter. Listan över de system vi använt oss av genom åren är mycket lång och den växer hela tiden. Det finns inte ett system som löser alla uppgifter.

Vi älskar att lära oss nytt och våra många år i branschen gör att tröskeln är näst intill obefintlig när det gäller att lära sig nytt.

Vårt ekosystem förändras löpande, men några exempel: 

Vårt ekosystem
Urban Om Oss

Urban Andersson

Digital Overlord/ Digital High Tech Pioneer

Digital pionjär och visionär med ett djupt tekniskt kunnande inom ett svårräknat stort antal områden. Med fötterna i den skånska myllan och huvudet spejande efter nya idéer och möjligheter. 40 års erfarenhet av tekniska lösningar och utveckling, arbetat med Internet-baserade lösningar långt innan det var på allas läppar.

Ett till synes olösbart problem?
Per Om Oss

Per Bolmstedt

Digital High Tech Pioneer

Mottot är att inga problem är för små eller irrelevanta och att allting kan lösas med teknik. Grävandes i den djupa digitala verktygslådan som har uppnått astronomiska mått efter att ha fyllts på i decennier. Löser alla digitala problem med stor fingertoppskänsla.

Några digitala utmaningar?

Samarbetspartners

Kodexe har ett stort nätverk av samarbetspartners. För att kunna upprätthålla en stor leveranskapacitet har vi försett oss med ett antal partners för utveckling. Våra partners jobbar tätt ihop med oss och vi har stort utbyte av varandra, vi på Kodexe tar alltid det fulla ansvaret och ser till att leveranserna håller högsta kvalitet.

Vi älskar verkligen samarbeten, genom åren har vi arbetat med många firmor runt om i världen. För att nämna några av de vi samarbetar med just nu:

  • Navigator
  • Microsoft
  • KAN
  • Big South
  • Eminent Reklambyrå
Felix Om Oss

Felix Lundquist

Digital Hammer Coder

Inbiten problemlösare som klarar av alla uppgifter, oavsett svårighetsgrad. Stort intresse kring det tekniska i allmänhet och programmering i synnerhet. Blir aldrig mätt när det kommer till att ta sig an en ny utmaning eller knäcka ännu ett problem.

Hårdknackad kod någon?
Pontus Om Oss

Pontus Madsen

Global Commuting Digital Designer

Sylvass designer som brinner för att ta användarens sida när det kommer till att skapa saker som är lättförstådda för att underlätta i dessa tekniska tider. Tar sig an era utmaningar och hittar lösningar.

Snygg och användarvänlig design?
Samuel Om Oss

Samuel Drysén

Systemutvecklare

Med fingrarna på tangentbordet räds han ingen utmaning och drivs av att ständigt utvecklas. Med nyfikenhet tar han sig an den tekniska världen.

Gummy Pocket Knife

Man kan skära med en gaffel - Men det är rejält mycket enklare med en kniv

Vi verkligen älskar samarbeten och tycker att ni som kund ska få det bästa som finns tillgängligt för varje del. Vårt ekosystem utvecklas hela tiden.

Därför har vi väldigt många utvecklade samarbeten och ser alltid fram emot nya bekantskaper.

En berättelse om Kodexe

För dig som är nyfiken på lite historia...

Från början till nu

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?