Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

[DIN PLATTFORM.]

Ny Kundresa

Skapa kundlojalitet i världsklass

En nöjd kund är en återkommande kund.

Med en automatiserad kundkontakt hjälper vi er att skapa en sluten digital kundresa. Äkta lojalitet växer fram när vi lyckas framkalla en positiv känsla hos kunden och ser till att denna känsla bevaras.

Vi skapar en relation med era kunder 20 timmar om året.

 

Bli pilot!

Just nu söker vi ett antal piloter som vill vara med från början. Blir det ni? Berätta mer om era önskemål och behov nedan för ett första möte.
Ny Plattform

Bli vår V.I.P

Allting hänger ihop

Vi utformar er digitala plattform efter era önskemål och behov. System och digitala kanaler knyts ihop, till detta adderar vi andra viktiga komponenter som får allt att hänga ihop.

Er kund hamnar i fokus och blir behandlade som V.I.P. [Din Plattform.] inkluderar resultatet av över 20 år i digitaliseringens tjänst. Du tar del av våra erfarenheter på ett kostnadseffektivt sätt som ger dig ​fördelar i din digitala framfart med Era kunder i fokus.

Hur vi skräddarsyr er digitala plattform

Er kunskap
Era kunder
Er försäljning
Er marknadsföring

Erfarenhet & know-how

Ni kan er affär! Vi utgår från befintliga processer och kundresa.

E-handel

Alla företag behöver e-handel i någon form, det behöver inte vara en traditionell webshop.

Kundregister

Kunskap om kunderna, deras behov och önskemål ökar intäkterna.

Digitala kanaler

Webbplats, e-handel, kundportal och andra digitala kanaler hänger ihop.

Fler viktiga kompenenter som adderas till [Din Plattform.]

Tekniska lösningar

Vi skräddarsyr tekniska lösningar anpassade till era behov och önskemål. Vi ser till att ni hänger med på resan som leder mot en allt mer digitaliserad framtid. Plattformen ser till att ni alltid ligger i framkant.

Kontinuerlig kundkontakt

Med en automatiserad och personlig kundkontakt skapar vi en relation mellan er och era kunder utan att ni behöver spendera något av er tid. Endast relevant information med värde för kunden kommuniceras på rätt tid och plats.

Konkurrensstrategier

Vi hjälper er att skapa rätt förutsättningar. Ni ska konkurrera på era villkor som ger er unika förutsättningar att lyckas. Med rätt lösning på plats kommer er kundnöjdhet att öka och med detta era intäkter.

Digital merförsäljning

När era digitala lösningar ger en hög grad av personlig service kommer era kunder att känna sig väl omhändertagna. Kunderna blir glada och vi alla vet att glada kunder köper mer. Intelligenta algoritmer baserade på er erfarenhet.

När alla bitar fallit på plats blir resultatet

 

                      

Er nya digitala plattform där ni skapar kundlojalitet i världsklass ​och gör alla kunder till V.I.P

Hela kundresan hanteras

E-handel, webbplats, kundportal, guider, verktyg alla försedda med data från kontrollerad källa med automatik.​ Hela kundresan hanteras och nya leads genereras.​ 

Lägg till Marketing Automation, SEO och andra delar för att locka till er fler intressenter som omvandlas till trogna kunder.​

Kundresan
Kundupplevelsen
Kundlojalitet
Sömlöst

Hela kretsloppet

Från medvetenhet om din existens till första köp och upplevelserna därefter. Kundens totalupplevelse med ditt företag.

Glada kunder köper mer

Äkta lojalitet växer fram när vi lyckas framkalla en positiv känsla hos kunden och ser till att denna känsla bevaras.

Tillväxt

Ett större antal lojala och engagerade kunder leder till ökad merförsäljning och bättre lönsamhet.

Effektivt & Lönsamt

Nästa nivå uppnås genom att teknik, plattformar, data och medarbetare samspelar för att stänga gapet mellan online och offline.

Pilar (1)

Ni når digital mognad 3 gånger så snabbt

Plattformen inkluderar resultatet av över 20 år i digitaliseringens tjänst.

Du tar del av våra erfarenheter på ett kostnadseffektivt sätt som ger dig fördelar i din digitala framfart. Det har aldrig varit enklare att komma igång med en lösning för att snabbt skapa digitala affärer.

 Din investering gör affärsnytta direkt.

Så här börjar vi!

 

 

 

Vi söker dig som är intresserad av att skapa en världsklass-upplevelse för dina kunder och en effektiv digital vardag för dig själv. Berätta för oss om era behov och önskemål så kommer vi tillsammans fram till utformningen av er skräddarsydda digitala plattform.

Kom igång!

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell