Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Bizzkit - En komplett e-handelslösning

Plattformen för kunder med höga e-handelsambitioner

Bizzkit och Kodexe vill tillsammans se till så att företag i Sverige får samma möjlighet att nå den otroligt starka framgång som många danska företag fått med hjälp av en mycket flexibel headless-plattform. Plattformen är helt rätt för kunder med höga e-handelsambitioner och är fullt flexibel att utgöra grunden för en unik kundupplevelse.

Vi på Kodexe utgår alltid från kundens unika behov och önskningar och därefter hjälper vi till att hitta den perfekta plattformen att utgå från. Låt oss hjälpa er att välja rätt i djungeln av alternativ, kanske är det just Bizzkit som är rätt för er.

Företag som Matas, BabySam, Assa Abloy, Fristads tillsammans med många fler har skördat stora framgångar med sin e-handelslösning baserad på Bizzkit. Om ni känner att er nuvarande plattform inte räcker till, då har vi ett riktigt hett alternativ åt er.

Vi har tillsammans med Bizzkit valt att kalla plattformen "endless", då möjligheterna är oändliga. 😊

Bizzkit finns så klart tillgänglig i kdx Azure Business Platform och samverkar därmed på bästa sätt med era övriga plattformar, system, verktyg och molntjänster.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?