Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Vi vill rädda julen för våra lokala företag

Hjälp oss att hjälpa butikerna

På Kodexe bryr vi oss om våra lokala butiker och naturligtvis de på andra orter också. I dessa svåra tider vill vi hjälpa till. Många har kanske inte tid eller resurser att starta en e-shop, men tillsammans är vi starka och därför vill vi erbjuda en lösning på problemet.

Med julhandeln vid tröskeln och den rådande situationen är det viktigare än någonsin för butikerna att ha möjlighet att sälja online för att överleva. E-shopar tar tid och pengar i anspråk att sätta upp. Med vår e-handelsplattform Biddaboo är det enkelt, säkert och effektivt att komma igång. Biddaboo kommer att fungera som ett virtuellt shoppingcentrum på orten. En känsla av city när alla butiker samlas under ett virtuellt tak, i samma e-shop.

Det kostar inget att komma igång och tar inte många minuter innan era produkter är ute till försäljning.

Win, win, win
Med Biddaboo är alla vinnare. Butiken, handlaren och samhället. Butikerna får ett väldigt smidigt och effektivt sätt att sälja sina produkter. Samtidigt kan handlaren fortsätta shoppa utan att bidra till någon smittspridning för samhället.

På så sätt kan alla fortsätta handla från sin favoritbutik precis som vanligt, fast kanske ännu smidigare.

dinort.biddaboo.se - En virtuell handelsplats på din ort.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?