Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Vi vill rädda julen för våra lokala företag

Hjälp oss att hjälpa butikerna

På Kodexe bryr vi oss om våra lokala butiker och naturligtvis de på andra orter också. I dessa svåra tider vill vi hjälpa till. Många har kanske inte tid eller resurser att starta en e-shop, men tillsammans är vi starka och därför vill vi erbjuda en lösning på problemet.

Med julhandeln vid tröskeln och den rådande situationen är det viktigare än någonsin för butikerna att ha möjlighet att sälja online för att överleva. E-shopar tar tid och pengar i anspråk att sätta upp. Med vår e-handelsplattform Biddaboo är det enkelt, säkert och effektivt att komma igång. Biddaboo kommer att fungera som ett virtuellt shoppingcentrum på orten. En känsla av city när alla butiker samlas under ett virtuellt tak, i samma e-shop.

Det kostar inget att komma igång och tar inte många minuter innan era produkter är ute till försäljning.

Win, win, win
Med Biddaboo är alla vinnare. Butiken, handlaren och samhället. Butikerna får ett väldigt smidigt och effektivt sätt att sälja sina produkter. Samtidigt kan handlaren fortsätta shoppa utan att bidra till någon smittspridning för samhället.

På så sätt kan alla fortsätta handla från sin favoritbutik precis som vanligt, fast kanske ännu smidigare.

dinort.biddaboo.se - En virtuell handelsplats på din ort.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell