Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Interna projekt

Interna affärsutvecklingsprojekt

Kodexe bedriver ett antal intressanta pionjär-projekt inom det digitala. En del av dessa initiativ medfinansieras av EU, vilket vi är mycket glada och tacksamma för.

EU Visualisering

Visualisering av datamängder

Ett av projekten handlar om visualisering av datamängder, detta är ett projekt som vi bedriver internt för att se till att våra kunders verklighet blir mer datadriven och pricksäker. Data analyseras i realtid och beslutsunderlag tillsammans med värdefulla affärsinsikter kan presenteras i pedagogiska dashboards innehållande företagets viktigaste KPI:er.

Målsättningen är att skapa ett visuellt attraktivt sätt att presentera företagets kpi:er i dashboards och att sedan med hjälp av människors erfarenheter samt Machine Learning (steget mot AI) kunna ge värdefulla insikter och tips.

EU Agile

Agil leveransorganisation

Behovet från våra kunder har förändrats i takt med att digitaliseringen bli en allt större och viktigare del i företagens erbjudande. För att möta och överträffa våra kunders förväntningar när det kommer till servicegrad och kunskap har vi inlett en organisationsförändring.

Detta innebär att vi nu har ett utökat erbjudande som tillför ännu mer affärsvärde till våra kunder. Vi kan hantera helheten på ett bättre sätt och leverera det som efterfrågas inom ett bredare område. Återkopplingen från våra kunder har varit mycket positiv och vi fortsätter vårt arbete med att göra resan tillsammans med oss så angenäm och givande som möjligt.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell