Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Interna projekt

Interna affärsutvecklingsprojekt

Kodexe bedriver ett antal intressanta pionjär-projekt inom det digitala. En del av dessa initiativ medfinansieras av EU, vilket vi är mycket glada och tacksamma för.

EU Visualisering

Visualisering av datamängder

Ett av projekten handlar om visualisering av datamängder, detta är ett projekt som vi bedriver internt för att se till att våra kunders verklighet blir mer datadriven och pricksäker. Data analyseras i realtid och beslutsunderlag tillsammans med värdefulla affärsinsikter kan presenteras i pedagogiska dashboards innehållande företagets viktigaste KPI:er.

Målsättningen är att skapa ett visuellt attraktivt sätt att presentera företagets kpi:er i dashboards och att sedan med hjälp av människors erfarenheter samt Machine Learning (steget mot AI) kunna ge värdefulla insikter och tips.

EU Agile

Agil leveransorganisation

Behovet från våra kunder har förändrats i takt med att digitaliseringen bli en allt större och viktigare del i företagens erbjudande. För att möta och överträffa våra kunders förväntningar när det kommer till servicegrad och kunskap har vi inlett en organisationsförändring.

Detta innebär att vi nu har ett utökat erbjudande som tillför ännu mer affärsvärde till våra kunder. Vi kan hantera helheten på ett bättre sätt och leverera det som efterfrågas inom ett bredare område. Återkopplingen från våra kunder har varit mycket positiv och vi fortsätter vårt arbete med att göra resan tillsammans med oss så angenäm och givande som möjligt.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?