Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

Kodexe & Apptus skapar gemensam digital strategi

Specifik och extremt relevant e-handel för målgruppen

Kodexe + Apptus. En otroligt stark kombination när det kommer till att implementera en e-handel som är specifik och extremt relevant för målgruppen. Vi som är på Kodexe har varit tillsammans med Apptus från början, det började med ett antal lösningar och samarbeten under tidigt 2000-tal, då jobbade vi på ett företag som hette Framtidsfabriken som senare blev Framfab.

Nu sluter vi cirkeln och bildar ett strategiskt samarbete med Apptus för att kunna erbjuda våra kunder en komplett digital strategi med möjligheten att ge sina kunder en specifik och extremt relevant e-handelsupplevelse. Vi fokuserar mycket på det som kallas B2B commerce, men anser att skillnaderna i upplevelse ska vara minst detsamma som för B2C, vi vill hellre kalla det H2H.

Nyfiken på vår Apptus-paketering?

Simon Fredriksson, Partnerchef på Apptus

Vi är glada att lägga till Kodexe i vårt nätverk av våra implementeringspartners. Kodexe har över 20 års erfarenhet inom CMS- och e-handelslösningar och har visat sig vara en pålitlig leverantör för stora varumärken och återförsäljare.

Apptus Kodexe News

kdx Azure Business Portal

Vi ser detta som starten på en mycket spännande resa. Tillsammans med Apptus skapar vi en digital strategi  som tar e-handeln ytterligare ett steg framåt och precis i den riktning vi tycker att utvecklingen ska gå.

Detta tillsammans med en plattform i kdx Azure Business Platform som hanterar alla de andra komponenterna som behövs för att lyckas gör det mycket enkelt för kunderna att komma igång.

Mer om kdx Azure Business Platform
Esales

Apptus eSales

Apptus eSales är en lösning för att optimera din e-handelswebbplats, byggd med 20 års erfarenhet av e-handelslösningar.

Apptus eSales tar AI-optimering till alla e-handelsplattformar genom att analysera varje kunds beteende under hela resan och anpassar produktens exponering i din butik i realtid för att ge en verkligt relevant och personlig shoppingupplevelse. Detta genom att tillhandahålla produktrekommendationer, innehåll/annonser och e-postrekommendationer.

Michael Nilsson Pauli, Digital Business Pioneer på Kodexe

Vi på Kodexe är mycket glada och stolta över att fortsätta vårt 20-åriga samarbete och att nu äntligen göra det offentligt officiellt. Vårt nytecknade partneravtal är lite som att gifta sig efter att ha varit tillsammans länge.

Open Shop Sign

B2B E-handel

E-handel mellan företag har en tendens att bli en automatiserad process som sker utan mänsklig inblandning och detta kan vara väldigt bra speciellt inom området effektivisering. Men egentligen tas alla beslut av människor och vi har känslor som påverkas positivt av attraktiva och smidiga lösningar.

Det finns en hel del att lära från B2C och egentligen förespråkar vi en E-handel med människan i fokus - H2H E-handel.

Hur kan digital försäljning kan hjälpa till

Connectorer & integrationer

Integrationer mellan olika system för utbyte av data på ett effektivt sätt. Det sparar tid och underlättar arbetet för varje företag och organisation.

Konfiguratorer & guider

Komplicerade säljprocesser blir uppdelade i lätt överblickbara steg som leder till merförsäljning och nöjdare kunder. Detta är en typ av e-handel vi gillar skarpt!

E-commerce och säljstöd

Mycket på Internet handlar om e-handel. De bästa hanterar hela kundresan med utgångspunkt från befintliga affärsprocesser och kundupplevelsen i centrum.

Helhetslösning för er digitala affärsutveckling

Vi människor upplever en allt mer digitaliserad värld där nya saker avlöser varandra i ett rasande tempo. Det finns massor av möjligheter i det digitala där man drar nytta av teknik och digitalisering för att förädla eller skapa helt nya affärsmöjligheter. Varje verksamhet är unik på sitt sätt och behöver sin egna unika digitala strategi. Genom ett ömsesidigt utbyte, där vi får inblick i er verksamhet, er affär, era processer och den data ni har tillgänglig och ni får ta del av vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala - Vi lär känna er och ert företag för att skapa digitala lösningar utformade efter era behov, som ger mätbar effekt.

Hur kan digital försäljning kan hjälpa till

Automation

Teknikdriven automation har länge varit central för att spara tid och resurser. Vi älskar när maskinerna kan utföra tråkiga och tidskrävande uppgifter åt oss.

Mobila lösningar

Våra vanor och behov har ändrats markant de senaste åren, vikten av att vara tillgänlig är enorm. Vi hjälper er att vara där er kund är.

AI

Innan man kan automatisera behöver man överföra kunskap till maskinen, vi hjälper er genom processen som kanske leder till fullt utvecklad AI.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Virtual Reality Glasses

Interaktion som skapar

Vi brinner för att skapa nya möjligheter genom digital innovation. Vi älskar utmaningar och det komplexa skrämmer oss inte, det är snarare bränslet som får oss att gå igång.

Skapandet uppstår väldigt ofta genom en tät interaktion och kommunikation där vi vågar utmana varandra, där ingen fråga är för dum och där prestige inte existerar.

Vi kan hjälpa dig

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell