Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Kodexe + Litum för en modern e-handelsplattform

Specifik och extremt relevant e-handel för målgruppen

En e-handel ska vara specifik och extremt relevant för målgruppen, oavsett om det är för B2C eller B2B. Hela kundresan bör hanteras och det bästa är om företag drar full nytta av sin erfarenhet och sin unika affärsidé även digitalt. Litium tillsammans med Kodexe är den perfekta kombinationen för att åstadkomma just detta.

Kodexe och Litium har en längre relation tillsammans och har nu valt att fördjupa denna samt intensifiera samarbetet för att kunna hjälpa fler kunder med deras e-handelsinitiativ. Kodexe har arbetat med B2B e-handel i mer än 20 år och använt många olika plattformar genom åren. Litium är en e-handelplattform som passar väldigt bra in i många olika scenarion, där ett är B2B e-handel.

Nyfiken på vår Litium-paketering?

Sami Grahn, Partnership Manager på Litium

Hos Kodexe finns den starka kombinationen lång erfarenhet inom e-handel och stor kunskap av digitaliseringsresor vilket vi ser som en otrolig fördel för såväl befintliga som blivande kunder.

Litium+Kdxabp

kdx Azure Business Portal

Vi ser detta som starten på en mycket spännande resa. Litium är en lösning som passar utmärkt i många scenarion, inte minst när det kommer till B2B e-handel. Väldigt många företag är mitt uppe i eller står inför en e-handelssatsning, speciellt inom B2B och där blir kombinationen av Kodexe och Litium en perfekt match. 

Detta tillsammans med en plattform i kdx Azure Business Platform som hanterar alla de andra komponenterna som behövs för att lyckas gör det mycket enkelt för kunderna att komma igång.

Mer om kdx Azure Business Platform

Michael Nilsson Pauli, Digital Business Pioneer på Kodexe

Eftersom Litium passar väldigt bra ihop med kdx Azure Business Platform blir det enklare för våra kunder att få till en helhet som fungerar på ett optimalt sätt. Det är snabbt och lätt att komma igång med Litium och det faktum att det såväl finns PIM som CMS utöver Commerce men att plattformen dessutom är perfekt för headless gör att vi verkligen föll för tekniken.

Open Shop Sign

B2B E-handel

E-handel mellan företag har en tendens att bli en automatiserad process som sker utan mänsklig inblandning och detta kan vara väldigt bra speciellt inom området effektivisering. Men egentligen tas alla beslut av människor och vi har känslor som påverkas positivt av attraktiva och smidiga lösningar.

Det finns en hel del att lära från B2C och egentligen förespråkar vi en E-handel med människan i fokus - H2H E-handel.

Hur kan digital försäljning kan hjälpa till

Connectorer & integrationer

Integrationer mellan olika system för utbyte av data på ett effektivt sätt. Det sparar tid och underlättar arbetet för varje företag och organisation.

Konfiguratorer & guider

Komplicerade säljprocesser blir uppdelade i lätt överblickbara steg som leder till merförsäljning och nöjdare kunder. Detta är en typ av e-handel vi gillar skarpt!

E-commerce och säljstöd

Mycket på Internet handlar om e-handel. De bästa hanterar hela kundresan med utgångspunkt från befintliga affärsprocesser och kundupplevelsen i centrum.

Helhetslösning för er digitala affärsutveckling

Vi människor upplever en allt mer digitaliserad värld där nya saker avlöser varandra i ett rasande tempo. Det finns massor av möjligheter i det digitala där man drar nytta av teknik och digitalisering för att förädla eller skapa helt nya affärsmöjligheter. Varje verksamhet är unik på sitt sätt. Genom ett ömsesidigt utbyte, där vi får inblick i er verksamhet, er affär, era processer och den data ni har tillgänglig och ni får ta del av vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala - Vi lär känna er och ert företag för att skapa digitala lösningar utformade efter era behov, som ger mätbar effekt.

Hur kan digital försäljning kan hjälpa till

Automation

Teknikdriven automation har länge varit central för att spara tid och resurser. Vi älskar när maskinerna kan utföra tråkiga och tidskrävande uppgifter åt oss.

Mobila lösningar

Våra vanor och behov har ändrats markant de senaste åren, vikten av att vara tillgänlig är enorm. Vi hjälper er att vara där er kund är.

AI

Innan man kan automatisera behöver man överföra kunskap till maskinen, vi hjälper er genom processen som kanske leder till fullt utvecklad AI.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?