Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Kodexe & WeSafe för stabila molntjänster

Vi skapar bästa förutsättningar för effektiva molntjänster med Azure

Kodexe + WeSafe. Fundamentet i kdx Azure Business Platform är Microsofts molnplattform, Azure. Plattformen innehåller över 200 produkter och molntjänster som löser dagens utmaningar och skapar framtiden. 

Vi ser till att ni får full kontroll över era kostnader, att ni utnyttjar tjänsterna optimalt och att ni får tillgång till allt som en tjänst för en enkel och förutsägbar vardag. Kodexe tillsammans med WeSafe är den perfekta kombinationen för att åstadkomma just detta.

Nyfiken på vår plattform?

Martin Liljenberg, Owner/Cloud Specialist på WeSafe IT

Kodexe har stor erfarenhet och stora kunskaper om hur man optimalt bygger lösningar på Azure-plattformen. Tjänsten kdx Azure Business Platform är en unik lösning som med färdiga byggklossar möjliggör en kort startsträcka till digitala affärer med en stor mängd integrationer. Allt byggt på en modern framtidssäkrad molnplattform.

Kdxabp Wesafe Azure

kdx Azure Business Platform

Foundation är fundamentet i kdx Azure Business Platform som utgörs av Microsoft Azure. Vi har designat lösningen som nedför att vi kan utnyttja resurserna på ett optimalt, säkert och kostnadseffektivt sätt. 

Nu kan Kodexe och WeSafe tillsammans erbjuda kunderna precis det som vi under 20 år strävat efter. Vår plattform ger er som kund en problemfri vardag med helt rätt förutsättningar för att klara av den ökade grad av digitalisering som genomsyrar vårt samhälle nu och framöver.

Mer om kdx Azure Business Platform

Michael Nilsson Pauli, Digital Business Pioneer på Kodexe

Vi på Kodexe är mycket glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett nytt sätt att hantera sina digitala tillgångar. Tillsammans med WeSafe har vi ett mycket starkt erbjudande som vi ser som svårslaget på marknaden.

KDX foundation

Den stabila molntjänsten för en problemfri vardag

Moln-infrastruktur levererat baserat på Microsoft Azure, världens största kommersiella moln. Vi tillhandahåller en säker, kostnadskontrollerad och skalbar drift som vi anpassar efter era behov.

Automatiserad drift & underhåll

Monitoring & Optimization

Automatiserat och proaktivt underhåll tillsammans med kostnadskontroll ger er en bekymmersfri vardag. Ett effektivt utnyttjande av resurserna kompletterat med tjänsterna DevOps och DBA ser till att ni inte betalar för något i onödan.

  • Kostnadsanalys – Kostnadsoptimering – Larm – Budgetering – Rapporter
  • Säkerhetsinställningar – Övervakning – Backup – Disaster recovery

Cloud Infrastructure (IaaS & PaaS)

Serverless

Platform as a Service och Infrastructure as a Service utnyttjat på optimalt sätt. Inga virtuella servrar utan optimalt utnyttjande av resurserna i molnet, precis som Microsoft tänkt att Azure ska utnyttjas – Serverless.

Mer om hur vi optimerar med Azure

Global närvaro med CDN

Content Delivery Network

Full hastighet i hela världen med hjälp av CDN, er globala strategi kommer att kunna förverkligas och ge samma upplevelse för alla oavsett var de befinner sig. Plattformen inkluderar även en kostnadseffektiv lösning för Kina.

  • Acceleration dynamisk webb – CDN-cache – HTTPS-stöd
  • Azure Diagnostics-loggar – Filkomprimering – Geo-filtrering

Samarbetet med WeSafe

Lite mer tekniskt

WeSafe är experter på infrastruktur i Azure, och tillsammans kan vi planera lösningar i Azure på ett väldigt bra sätt. Samarbetet med WeSafe ger oss insikter om vad som händer i Azure i förväg – både när det gäller nya tjänster och driftavbrott.

Tillsammans med WeSafe kan vi ta fram kostnadseffektiva och säkra Azure-lösningar åt våra kunder som en helt integrerad del av vårt erbjudande.

Tryggt & säkert

Per Bolmstedt, Digital High Tech Pioneer på Kodexe

WeSafe är unikt duktiga på att designa och förvalta stora globala digitala lösningar i Azure. Kodexe får en stor skjuts i allt vårt arbete med kdx Azure Business Platform tack vare detta samarbete.

Helhetslösning för er digitala affärsutveckling

Vi människor upplever en allt mer digitaliserad värld där nya saker avlöser varandra i ett rasande tempo. Det finns massor av möjligheter i det digitala där man drar nytta av teknik och digitalisering för att förädla eller skapa helt nya affärsmöjligheter. Varje verksamhet är unik på sitt sätt. Genom ett ömsesidigt utbyte, där vi får inblick i er verksamhet, er affär, era processer och den data ni har tillgänglig och ni får ta del av vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala - Vi lär känna er och ert företag för att skapa digitala lösningar utformade efter era behov, som ger mätbar effekt.

Expertrådgivning i en värld av oändliga digitala möjligheter

Digital affärsutveckling

Er unika verksamhet och kunskap tillsammans med vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala skapar en affär med ett positivt resultat.

Senior advisors

Behöver ni rådgivning i ert digitala eller tekniska arbete, vi har mer än 20 års erfarenhet av branschen. Ni kanske behöver låna in en CTO,CIO, CDO…?

Digital nulägesgranskning

Har ni ett optimalt systemstöd för er verksamhet? Vi ser till så att ni får full koll på på befintlig systemkarta och vägen framåt mot ett effektivare systemstöd.

Strategisk rådgivning

Vi hjälper våra kunder med den digitala utvecklingen och vi vill alltid att våra kunders strategi ska innehålla en hög grad av digitala initiativ och att det digitala får stort utrymme. Som en del av plattformen erbjuder vi ett antal tjänster, en är CIO/CTO/CDO as a Service.

Om ni av någon anledning inte har möjlighet anställa, hör av er till oss. Vi kommer att hitta ett bra upplägg som passar just er. Vi kan också hjälpa er att hitta rätt person att ta över efter oss, när tiden är rätt för det.

Vi utför uppdragen operativt och alltid tillsammans med ledningsgrupp eller styrelse.

Superkraft kostnadseffektivt!

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?