Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Personlig Hybrid E-Handel

Inspiration, kundvård och sälj

Det är vad dagens e-handel bör innehålla.

Men hur har webben och e-handeln utvecklats de senaste 25-åren? Detta är något vi funderat på.

Webb1

Starten av e-handel i slutet på 90-talet

Webbsida med massor med inspiration men inget sälj.

Storytelling, know-how, påkostade videos, snygga bilder och mycket information. Man blev supersugen på att köpa men i många fall saknades just möjlighet att göra detta. 

 

Webb2

För några år sedan blev det explosion av köp-knappar

Endast fokus på sälj, rakt på sak, ingen tid till inspiration.

Det är frilagda urtråkiga produktbilder sida upp och sida ner. Många e-shopar ser likadana ut och söker man information eller inspiration måste man lämna sidan.

Webb3

Dagens e-handel: Hybrider - en bit på vägen

Inspiration och sälj i harmoni.

Det börjar dyka upp e-shopar med bättre användarupplevelse, man blir assisterad och inspirerad samtidigt som det är enkelt att köpa. När man lagt något i sin varukorg är det superenkelt att handla vidare, få lite bra tips, rekommendationer osv.

Webb4

MÅL! - Personanpassad kundupplevelse

Den kompletta e-handelshybriden där kunden står i fokus.

Smidig assistans och enkelt att köpa. Innehållet är anpassat till den inloggade personen. Har man precis köpt ett golf-set eller en diskmaskin är dessa produkter borta ur fokus. Istället erbjuds man kanske golfbollar, golfkurser eller diskmaskinstabletter, guiden till renare disk.

Vi vet alla att glada och nöjda kunder som känner sig sedda (V.I.P.) är benägna att handla mer och dessutom stanna kvar i just er kundresa. 

Ligg steget före konkurrenterna

Vill ni bli först i er bransch med en personanpassad e-handel?

Kontakta oss redan idag så tar vi ett första möte om era mål och visioner. Våra tankar och idéer passar lika bra för B2B som för B2C, vi kallar det H2H.

Ja, jag vill bli kontaktad!

kdx Azure Business Platform

Molnplattformen för digitala affärer och effektiva integrationer.

Er nya digitala plattform. Webbplats, kundportal, guider, verktyg alla försedda med data från kontrollerad källa med automatik. Hela kundresan hanteras och nya leads genereras. Lägg till Marketing Automation, SEO och andra delar för att locka till er fler intressenter som omvandlas till trogna kunder.

Från idé till verklighet

Vi vill inte se intelligent digital innovation med god framgångspotential fastna och för alltid bli kvar på idéstadiet. Vi vill bidra till att säkerställa att fler goda idéer konkretiseras i fullbordade och uppskalningsbara lösningar.

Förverkliga din idé

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?