Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Helhetslösning för er digitala affärsutveckling

Ett tillspetsat erbjudande

UI/UX och design

Vi vässar vårt erbjudande ytterligare och utökar våra tjänster med UI/UX och design i toppklass. Tillsammans skapar vi möjligheter att på ett attraktivt sätt visualisera alla dina projekt. Vi sätter användaren i fokus, samtidigt som vi skapar en logiskt och snygg digital lösning.

Nu är jag så nyfiken!
Adobestock 358086250 Conv

Användarupplevelsen i framsätet

För att din digitala satsning ska ge bästa möjliga resultat, så hjälper vi er att ta fram en stark digital upplevelse förankrad i er övergripande strategi och i ert varumärke. Vi sätter användaren i fokus, och genom sitemaps, wireframes och interaktiva prototyper, så itererar vi fram den absolut bästa lösningen för er och era användare, både logiskt och visuellt.

Låt oss skapa användarupplevelse
Gummy App Development

Visuellt tilltalande digitala lösningar

Vi har lång erfarenhet av att designa målgruppsanpassade digitala lösningar och vi vet hur man bäst utvecklar, designar och driver dessa digitala lösningar. Därför designar vi alltid lösningarna baserat på ert företags önskemål och utmaningar, för att vara fullt anpassade efter era behov, vilket underlättar användandet och maximerar affärsnyttan.

En snygg digital lösning?

Digitala lösningar inkluderar det mesta som visas på en skärm, men för att ta några exempel:

  • Webbplatser
  • E-handel
  • Mobila applikationer
  • Säljstöd

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell