Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Helhetslösning för er digitala affärsutveckling

Ett tillspetsat erbjudande

UI/UX och design

Vi vässar vårt erbjudande ytterligare och utökar våra tjänster med UI/UX och design i toppklass. Tillsammans skapar vi möjligheter att på ett attraktivt sätt visualisera alla dina projekt. Vi sätter användaren i fokus, samtidigt som vi skapar en logiskt och snygg digital lösning.

Nu är jag så nyfiken!
Adobestock 358086250 Conv

Användarupplevelsen i framsätet

För att din digitala satsning ska ge bästa möjliga resultat, så hjälper vi er att ta fram en stark digital upplevelse förankrad i er övergripande strategi och i ert varumärke. Vi sätter användaren i fokus, och genom sitemaps, wireframes och interaktiva prototyper, så itererar vi fram den absolut bästa lösningen för er och era användare, både logiskt och visuellt.

Låt oss skapa användarupplevelse
Gummy App Development

Visuellt tilltalande digitala lösningar

Vi har lång erfarenhet av att designa målgruppsanpassade digitala lösningar och vi vet hur man bäst utvecklar, designar och driver dessa digitala lösningar. Därför designar vi alltid lösningarna baserat på ert företags önskemål och utmaningar, för att vara fullt anpassade efter era behov, vilket underlättar användandet och maximerar affärsnyttan.

En snygg digital lösning?

Digitala lösningar inkluderar det mesta som visas på en skärm, men för att ta några exempel:

  • Webbplatser
  • E-handel
  • Mobila applikationer
  • Säljstöd

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?